Wanneer:
25 augustus 2021 @ 19:00 – 22:45 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-08-25T19:00:00+02:00
2021-08-25T22:45:00+02:00
Waar:
De Vroone
C D Vereekestraat
74
Contact:

Opleiding Sportmasseur

Als sportmasseur zorg je ervoor dat een sporter kan doen waar hij/zij goed in is. Sporten!
Je begeleidt en adviseert een sporter bij het uitoefenen van zijn sport en door massages te geven zorg je dat de sporter fit blijft, sneller herstelt na belasting en blessures gaat voorkomen.
Lijkt het je wat? Volg dan de opleiding tot sportmasseur

Tijdens de opleiding ontwikkel je de nodige kennis en vaardigheden om dit mooie beroep uit te oefenen. Je leert veel over het menselijk lichaam en natuurlijk het masseren zelf.
Onder begeleiding van een vakkundig docent volg je interactieve lessen waarbij theorie en praktijk samen komen. Je leert dus door te doen!

Wat ga je leren
De opleiding sportmasseur is te verdelen in 3 verschillende modules.

Examinering & kwalificaties
De opleiding sportmasseur is een opleiding waarvoor accreditatie is aangevraagd bij V.O.S. (Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage). Deze organisatie werkt samen met het NESM (Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en – Massages) en het NBSM (Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs).

Het NESM neemt examens af welke door de NBSM zijn erkend en zorgt daarnaast voor de registratie van de gediplomeerden. Dit houdt in dat als je de opleiding voldoende afrond je een certificaat van de NESM ontvangt.

Iedere module wordt apart afgetoetst, de kenmerken per module zijn in onderstaand overzicht weergegeven.