Een zaal huren?

Dat kan al vanaf € 10 euro per uur!

Hieronder vindt u een overzicht van de zalen die u bij ons kunt huren. In alle zalen zijn audiovisuele middelen (beamer of tv-scherm, geluidsinstallatie) aanwezig. Ruimtes kunnen ook met elkaar gecombineerd worden waardoor er extra mogelijkheden ontstaan.

In ons gehele pand kunt gebruik maken van gratis WIFI.

Wilt u een impressie van de zaal klik dan op de zaalnaam voor meer informatie en foto’s? De zaal graag even zien? Neem dan contact met ons op.

Brueliszaal

Deze zaal is volledig ingericht voor het organiseren (bedrijfs)evenementen, feesten, bruiloften, concerten, grote vergaderingen, etc. Er zijn 2 podia aanwezig. De zaal is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie waarmee iedere activiteit volledig tot zijn recht komt. De zaal biedt plek aan 300 staanplaatsen of 200 zitplaatsen.

Gistelliszaal

De Gistelliszaal is een ruime sfeervolle zaal. De zaal kan gecombineerd worden met de barruimte en heeft openslaande deuren naar het terras. U kunt in deze zaal terecht voor o.a. cursussen en vergaderingen, voor het vieren van feestjes en verjaardagen, in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk buffet, kunnen wij u deze zaal aanraden. Er is ruimte voor 80 staanplaatsen of 60 zitplaatsen.

Maelstedezaal

De Maelstedezaal is een sfeervolle zaal rustig gelegen aan de achterzijde van het pand. Deze is prima geschikt voor o.a. recepties, buffetten en cursussen. Ook voor diverse andere bijeenkomsten is deze zaal prima geschikt. De zaal biedt staanplaatsen voor 50 gasten of zitplaatsen voor 40 gasten.

Jachtlustzaal

Deze zaal bevindt zich in de kelder van De Vroone. Er is een stoellift aanwezig, zodat de zaal ook toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn. Door middel van de aanwezige kleurverlichting kan een feestelijk sfeer gecreëerd worden. U kunt deze zaal huren voor feestjes, workshops of bijvoorbeeld hobby activiteiten. De zaal biedt plaats aan ca. 50 staanplaatsen of 35 zitplaatsen.

Pomonazaal

Deze zaal wordt vaak gebruikt als vergaderzaal, maar is ook zeer geschikt voor het organiseren van een kleinere cursus of andere bijeenkomst. De zaal biedt ruimte aan ca. 10 gasten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de koffie en/of lunch in onze gezellige foyer te nuttigen.

Poucqueszaal

De Poucqueszaal is een geschikte zaal als u wilt vergaderen met maximaal 8 personen.

Ons kantoortje

Lekker klein en rustig, om even te werken of een kleine bespreking te houden. Maximaal 6 personen.