Een veelzijdige trouwlocatie in Kapelle 

Zoekt u een fijne, veelzijdige locatie in Zeeland voor een onvergetelijke dag in uw leven? Een trouwlocatie waar u zelf door het combineren van zalen uw eigen persoonlijke sfeer kunt creëren en de dag kunt invullen zoals u dat wilt? Dat kunnen wij u bij De Vroone bieden! Met ons gastvrije team en het brede aanbod van mogelijkheden willen we u graag helpen om deze speciale dag nog mooier te maken. Omdat wij een officiële trouwlocatie zijn, kunnen we ook de huwelijksvoltrekking in een persoonlijke sfeervolle setting laten plaatsvinden.

Door verschillende ruimtes met elkaar te verbinden ontstaan er legio mogelijkheden voor het vieren van uw bruiloft, van intiem tot heel ‘groots’. Zo kunnen we samen met u de juiste sfeer creëren die past bij uw dag. De grote feestzaal, de Brueliszaal, is geschikt voor feesten tot ongeveer 300 personen. In de zaal zijn 2 podia en een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig. Tevens zijn er faciliteiten voor een DJ aanwezig. Door deze zaal te combineren met onze gezellige foyer met bar, is het mogelijk nog meer gasten te ontvangen of kunnen we juist een rustige loungeruimte inrichten. Wilt u het wat kleiner en/of intiemer houden? Dan kan De foyer ook samengevoegd worden met de Gistelliszaal (met of zonder dansvloer). Ook op ons terras buiten kunnen uw gasten heerlijk zitten en genieten. U heeft dus een ruime keuze in het samenstellen van uw eigen feestlocatie!

Catering wordt verzorgd vanuit onze keuken en bar en is afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een warm en koud buffet met dessertbuffet verzorgen, maar ook een 3 of 4-gangen maaltijd. Tijdens het feest kunnen we uw gasten van heerlijke koude en/of warme hapjes voorzien. Afhankelijk van uw wensenpakket maken we een offerte op maat voor u.

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van een trouwlocatie is dat er een ‘klik’ moet zijn met de locatie. Wij nodigen u dan ook van harte uit om (geheel vrijblijvend) onze zalen te komen bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.