Popkoor Seaside Rendez-Vous

SEASIDE Rendez-Vous is een band met 55 zangers en zangeressen! Samen vormen zij SEASIDE Rendez-Vous. SEASIDE Rendez-Vous maakt muziek, wat ze met veel plezier en enthousiasme doen. Dirigent Frank de Vreeze heeft de leiding. De zangers en zangeressen zijn tussen de 18 en 60 jaar en zijn afkomstig uit verschillende delen van Zeeland. De band van SEASIDE Rendez-Vous heeft een prominente rol. De bezetting van de band bestaat uit: toetsen, dwarsfluit, gitaar, basgitaar en drums.

Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur wordt er geoefend. Ongeveer om 21.00 uur doen we altijd een korte pauze, om even op adem te komen en de gelegenheid te bieden wat te drinken aan de bar in de foyer.

Het repertoire van SEASIDE Rendez-Vous bestaat uit vele soorten popmuziek. Er wordt zowel in het Engels als in het Nederlands gezongen. SEASIDE Rendez-Vous verzamelt graag nummers waarmee zij zich van andere koren kan onderscheiden en waaraan de band een belangrijke bijdrage kan leveren. Naast de nummers met de band staan ook een aantal a-capella nummers op het repertoire.

Voor meer informatie zie: http://seasiderendezvous.nl/

Wij zijn aanwezig in de Vroone op de volgende dagen/tijden:

Dinsdagavond: 20:00 – 22:00

Contactpersoon voor uw vragen:

Naam: Marian Sinke

Telefoonnummer: 06-15635372

E-mail adres: Info@seasiderendezvous.nl

Seaside rendezvous